We stellen ons graag aan je voor…

Guerlain Stokkel, Talent voor Geluk

Mijn naam is Guerlain (1983) en ben mijn praktijk Talent voor Geluk in 2014 gestart. Vanuit de grote behoefte die ik zelf als kind had voor wat extra steun. Het had mijn leven zo veel anders gemaakt. Dat gemis is omgeslagen in een brandend verlangen om ouders en kinderen zelfvertrouwen en geluk te geven.

Vanaf 2005 ben ik intensief aan de slag gegaan om mijn eigen zelfvertrouwen, geluk te vergroten en mijn mindset te verbeteren. Een reis waar ik nu nog iedere dag de voordelen van ervaar.

Sinds 2007 heb ik in verschillende internationale trainingen met honderden kinderen gewerkt aan het vergroten van hun zelfvertrouwen en het opbouwen van een positieve mindset.

Inmiddels heb ik meer dan 200 kinderen persoonlijk gecoacht en getraind.

“We hebben het allemaal, maar het dient niemand: onzekerheid! Laat mij je helpen om er van af te komen”.

Judith van Zuylen, Coaching het Zand

Ik ben Judith van Zuylen, samenwonend met mijn vriend en onze twee dochters in Utrecht Leidsche Rijn. Na 20 jaar bedrijfsleven, ben ik sinds 2016 met volle aandacht en plezier Kindercoach.

In mijn praktijk geef ik aandacht aan gevoelige kinderen bij wie niet uitkomt wat er inzit en hun ouders. Deze kinderen ervaren de wereld vaak anders dan de meeste andere kinderen. Ook kan het zijn dat zij op school niet helemaal kunnen meekomen, terwijl jij als ouder weet dat het er wel in zit. Het kan zowel voor het kind als de ouders een worsteling zijn hoe hiermee om te gaan. Door rust, ruimte en aandacht laat ik kinderen weer voelen dat zij goed zijn zoals zij zijn en leren zij dat zij de wereld veel te bieden hebben. Ouders ervaren na afloop meer rust thuis en hebben weer vertrouwen in hun opvoedkwaliteiten.

Daarnaast begeleid ik kinderen die moeite hebben met spelling, lezen en/of rekenen. Met de Kernvisie Methode leer ik hen technieken aan om informatie op een visuele manier op te slaan, waardoor spellen, lezen en rekenen weer wél lukt.

Ik ben Kirsten Klomp (1989) en ik heb mijn eigen kindercoachpraktijk Goudklompjes Kindercoaching in Driebergen.

Ik ben er van overtuigd dat we kinderen een ontzettend groot plezier doen als zij zo snel mogelijk worden geholpen als ze tegen dingen aanlopen. Zo blijven de onzekerheden niet opstapelen en hebben zij als volwassene minder diepgewortelde beperkende overtuigingen die hen tegenhouden. En zeg nou eerlijk: het is toch veel fijner om je zeker en relaxt te voelen tijdens het opgroeien!?!

Ik werk voornamelijk met kinderen tussen de 8-13 jaar die een beetje onzeker zijn, die hun eigen kwaliteiten meer mogen zien, en die wat hulp nodig hebben bij het leren van sociale vaardigheden. Het geeft mij veel voldoening om samen te werken aan hun doelen en hun zelfvertrouwen te zien groeien!

Ellen Meij-Koppers, Coachpraktijk Onwijs Wijs

Mijn missie is kinderen onwijs wijs maken zodat ze weten hoe ze hun eigen talenten kunnen inzetten om hun angsten te overwinnen en gelukkig te worden.

Veel kinderen en jongeren laten zich leiden door angst. Denk hierbij aan faalangst, sociale angst of angst voor dieren, dingen en gebeurtenissen. Als er angst in je leven is kun je niet volop genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft. Ik help deze kinderen graag van hun angst, vergroot hun zelfvertrouwen en zo worden ze gelukkig.

Worstelt jouw kind met angst op welk vlak dan ook? Lukt het je niet om je kind hierbij te helpen? Vraag dan hulp. Hulp vragen is geen zwaktebod maar is juist heel sterk. Jij als ouder wilt het beste voor je kind en dat laat je op deze manier zien.

Naast angsten werk ik ook met kinderen, waarover op school gezegd wordt; het zit er wel in, maar het komt er niet uit. Vaak leren deze kinderen op een andere manier, dan de manier die school aanbiedt. Om de kinderen op een andere manier te laten leren, gebruik ik de Kernvisie methode. Met deze methode en mijn jarenlange ervaring in het onderwijs, heb ik al veel kinderen naar een hoger niveau geholpen.

Wil je meer over mij of mijn praktijk lezen, kijk dan op www.onwijswijs.nl

Bij Coachpraktijk Onwijs Wijs ben je altijd van harte welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.

Erna Janssen, Matria Kindercoaching

Ik ben Erna Janssen van Matria-coaching. Samen met mijn man hebben wij twee geweldige zonen van 16 en 18 jaar die soms ook heerlijk eigenwijs kunnen zijn. Dus al moeder weet ik wat het is om het gedrag wat ze laten zien niet altijd is wat ze willen laten zien. 

Sinds 2012 ben ik als kindercoach werkzaam, hier geniet ik ontzettend van hoe lastig het soms ook is om de juiste aansluiting bij het kind te vinden.

Maar met aandacht, geduld, begrip en humor komen we bijna altijd wel uit. 
Door de verschillende opleidingen en cursussen heb ik mij aardig weten te ontwikkelen en weet ik wat ik kan en wil.

En wat wil ik kinderen laten stralen in dat gene waar ze goed in zijn.